Demi en Fay geven Cemal een peptalk, hij heeft nog genoeg doelen in Utopia!

Demi en Fay geven Cemal een peptalk, hij heeft nog genoeg doelen in Utopia!

Demi en Fay merken dat Cemal minder actief is en vermoeden dat hij niet lekker in zijn vel zit. Na het gesprek met Romy besluiten ze ook met hem te gaan praten. Wat wil je nog allemaal doen hier begint Fay de peptalk in de caravan. En de twee voegen eraan toe dat hij iets moet gaan zoeken wat hij leuk vindt om te doen, zodat hij hier weer met volle overgave aan de slag kan gaan. Cemal begrijpt wat de twee bedoelen maar legt uit dat hij zich juist probeert te focussen op minder fysieke activiteiten. Ik heb mij al in mijn hele Utopia tijd beziggehouden met projecten waar fysiek werk voor nodig is en wil mij nu juist ontplooien op andere gebieden. Daardoor kan het lijken alsof ik minder druk ben en weinig dingen doet. Daarnaast heb ik genoeg ideeën voor evenementen. Zo wil ik een bokswedstrijd voor alle bewoners organiseren voegt hij eraan toe. De tweeling reageert enthousiast en luisteren geïnteresseerd naar al zijn ideeën. Ik zit te twijfelen of ik bij de marktcommissie ga gaat Cemal verder. Dit vinden de dames een goed idee en ze sporen hem aan om dit echt te doen, waardoor Cemal besluit om het met Beau en Chipp te bespreken. De peptalk heeft duidelijk geholpen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *