Romy gaat met Cemal het gesprek aan over zijn vreemde gedrag

Romy gaat met Cemal het gesprek aan over zijn vreemde gedrag

Romy voelt zich onrustig, want tussen haar en Cemal loopt het niet zo lekker. Al de hele dag negeren de twee elkaar een beetje en ze is er klaar mee. Als Cemal buiten in de hangmat ligt, gaat ze naar hem toe. Wat is er aan de hand vraagt ze vervolgens. Volgens Cemal is er niets aan de hand en is hij gewoon moe. Dit gelooft Romy niet en ze blijft aandringen. Uiteindelijk geeft het Cemal dan toch toe. En legt uit dat hij vond dat Romy afgelopen avond raar tegen hem deed. Daarom had ik geen zin om naast je te liggen en bleef ik tot diep in de nacht achter de computer zitten. Volgens Romy was  het vreemde gedrag wat Cemal benoemd, als grap bedoelt. En vindt het jammer dat hij haar al de hele dag negeert en dat zij weer degene moet zijn die besluit om te praten. We zijn toch verliefd op elkaar? vervolgd ze zachtjes. Cemal kan hier ook niets meer tegen inbrengen en geeft Romy gelijk. Trekt haar naar zich toe en geeft haar een dikke knuffel om het goed te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *