Romy, Demi en Fay vinden het raar hoe Cemal zich gedraagt

Romy, Demi en Fay vinden het raar hoe Cemal zich gedraagt

Het gaat even niet zo lekker tussen Romy en Cemal en Demi en Fay willen er voor hun Romy zijn.

Als Romy en de de twee over Cemal praten, vragen de zusjes hoe het met het Cemal gaat. Ze vinden dat hij zich momenteel nogal afzondert van de groep. Vooral ’s avonds trekt hij zich terug en gaat hij op de computer spelletjes spelen. Romy vindt het op haar beurt ook vreemd en laat weten dat ze het heeft bijgehouden en tot de conclusie kwam dat hij vier uur lang spelletjes heeft zitten spelen en pas om twee uur in de nacht naar bed kwam. En voegt er ook aan toe dat er tussen hen niets speelt en alles gewoon goed gaat. Maar zit hij wel lekker in zijn vel dan vraagt Demi. Cemal heeft aan Romy laten weten dat er niets aan de hand is. En Romy vertelt tegen Demi en Fay dat Cemal haar negeert, maar waarom weet ze niet. De tweeling vindt het niet leuk voor Romy en vinden dat Romy beter verdient.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *