René uit zijn ongenoegen over Chipp

René uit zijn ongenoegen over Chipp

René en Cemal zitten samen achter de computer, als het gesprek gaat over de band tussen Chipp en René. René heeft in de laatste weken een aantal conflicten met Chipp gehad, waardoor ze elkaar een stuk minder kunnen waarderen. René vertelt aan Cemal dat hij geprobeerd heeft om met Chipp te praten, maar dat deze nors reageerde en weigerde. Hij is gewoon heel koppig, dat zie je aan alles voegt René eraan toe. De twee mannen hebben al twee keer een onenigheid gehad over de financiën en ook heeft René last van Chipp zijn nachtelijke praktijken. Ik heb laatst vier nachten niet geslapen door het gegiechel en gekletst van Fay en Chipp. Ik heb geprobeerd hun hierop aan te spreken, omdat ik door de slapeloosheid heel snel chagrijnig word. Volgens René wil Chipp niet naar hem luisteren. Kijk, toen ik 23 was, dacht ik ook dat ik alles wist vervolgd René. Maar nu ben ik bijna 40 en kom ik erachter dat ik nog steeds niks weet.  Cemal snapt wel wat zijn mede bewoner bedoelt en knikt instemmend. Volgens hem moet Chipp nog een hoop leren en kunnen ze tot die tijd niet echt door één deur.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 22:29

  Mag je niet eens wat zeggen :als hun praten of lachen in bed.
  Hij wil zijn rust hebben en dan mag je best er wat van zeggen.
  Chipp is net een klein kind die zijn zin wil hebben.
  Chipp bouw zelf een woning voor jezelf doe je nog wat op een dag.
  Kan je te keer gaan wat je wil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *