Heeft Cemal een game verslaving?

Heeft Cemal een game verslaving?

Vanmorgen heeft Cemal een schokkende ontdekking gedaan. Hij voelde wat aan zijn kapsel en mompelde vervolgens dat hij een matje krijgt. Het is dus tijd voor een knip en scheerbeurt en uiteraard wil Romy hem hierbij helpen. Cemal neemt buiten plaats op een stoel en doet een cape om tegen de haren. Romy gaat vervolgens aan de slag met het scheerapparaat en zorgt dat hij er weer tiptop uitziet. Cemal is een beetje moe en knorrig en kijkt tijdens de hele gebeurtenis een beetje chagrijnig voor zich uit.  Ik ben wel moe zucht hij. Romy weet natuurlijk wel waardoor dit komt. Was je weer aan het gamen vraagt ze, terwijl ze overduidelijk het antwoord al weet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *