Billy en Johan planten klimop op het dakterras van het penthouse

Billy en Johan planten klimop op het dakterras van het penthouse

Vanaf het terrein trekken Johan en Billy samen klimop los om dit ergens anders te kunnen planten. Johan doet het zware werk en Billy zorgt dat alles goed wordt gecoördineerd. Als Johan een lange streng te pakken heeft, zegt ze verbaasd dat die is lang is. Dit is voor Johan natuurlijk een in koppertje en hij antwoordt met daar hou jij toch van? Dollend en grappend gaan de twee verder met hun klus. De strengen worden mee naar boven genomen en daar worden ze geplant in de bakken op het dakterras. Johan waarschuwt Billy er wel voor dat je klimop wel écht moet willen, omdat het enorm snel groeit. Als je dit spul niet wil, dan is het echt je vijand benadrukt hij. Het maakt Billy niet uit want zij vindt het juist leuk. En is tevreden met het resultaat dit ziet er erg professioneel uit benadrukt ze. Ze vindt het beter dan de troep waar ze iets eerder over sprak…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:36

    Ze heeft die Johan wel waar ze hem wil.
    Bij haar en niemand anders.
    Zie ook wel eens dat hij vaak bij haar in de slaapkamer is voor dat iedereen gaat slapen hoopt ze echt dat hij een nachte bij haar door brengt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *