Billy wil geen troep in het penthouse hebben

Billy wil geen troep in het penthouse hebben

Het opruimen en schoonmaken in Utopia blijft een dingetje, altijd al geweest. Het zijn veelbesproken onderwerpen, die vaak zorgen voor discussies. Ook vandaag zorgt het voor wat onrust. Billy laat aan Romy weten wat haar dwars zit. Blijkbaar heeft José gisteren de dweil bij de trap van het penthouse laten staan, waardoor Billy in de nacht het zwaar te verduren had. De dweil was namelijk niet het enige wat in de weg stond. Er stonden stoelen voor mijn trap en er lagen bananen gaat ze verder. Ik flikkerde bijna van de trap voegt ze er verontwaardigd aan toe. Billy vindt het niet fijn dat deze rommel niet wordt opgeruimd en besluit later op de dag José hierop aan te spreken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 12:29

  Kan ze niet meteen naar José gaan in plaats van Romy.
  Ze is toch van alles meteen aan die persoon vertellen, alleen doet ze dat elf nooit.
  En alleen het bovenste gedeelte is toch van ” haar”.
  Beneden zijn voor de hobby’s van de andere meiden.
  En ze moet gewoon uit kijken war ze gaat lopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *