Johan gaat de disscussie met Billy aan over make-up

Johan gaat de disscussie met Billy aan over make-up

Johan heeft opgevangen dat Billy en Romy zich gaan opmaken. Hier moet hij zich natuurlijk mee bemoeien. Billy is nog niet helemaal wakker maar Johab start al een discussie met haar.

Ik vind dat je gewoon tevreden moet zijn met wat je hebt zegt hij. En laat weten dat vrouwen eigenlijk niet veel make-up moeten dragen, doordat ze dan zo anders lijken zonder make-up. Stel je voor dat wij elkaar niet kennen en een nacht met elkaar door brengen gaat hij verder. Dan moet je je de volgende ochtend gewoon opnieuw voorstellen voegt hij eraan toe. Romy en Billy kunnen hier wel om lachen en zeggen dat zij zich gewoon prettiger voelen als ze zijn opgemaakt. Johan blijft doorgaan. Net alsof dat ene beetje make-up het wel mooi maakt roept hij naar Billy. Billy vindt het op haar beurt irritant worden en zucht een beetje. Ah, Johan, gaat dit echt de hele dag zo door vraagt ze. Johan kan het niet loslaten en besluit dollend dat hij voortaan ook elke ochtend in de make-up gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *