Beau en Romy zijn al vroeg in de weer voor een B&B gast

Beau en Romy zijn al vroeg in de weer voor een B&B gast

Dag 1536 is alweer aangebroken. Afgelopen avond is rustig verlopen en inmiddels is een nieuwe dag dus begonnen. Maar ook vandaag begint alles rustig.

De meeste bewoners doen het rustig aan op deze zondagmorgen maar Romy en Beau zijn al vroeg wakker om een ontbijtje te maken voor de B&B gast. Met broodjes uit de oven, een warme kop thee en een goed gesprek beginnen de dames de ochtend. Ze kletsen gezellig over hun levens en ervaringen. Hierna duikt Beau met de gast en een aantal andere Utopianen de gym in, voor de nodige beweging. Wat zal de dag nog meer brengen? We houden het voor je in de gaten.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *