Johan is heel de dag aan het flirten met Madilia en Billy

Johan is heel de dag aan het flirten met Madilia en Billy

Wat gebeurd er nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Johan is de hele dag al aan het flirten, van Madilia tot Billy en het lukt hem allemaal. Hij speelt het goed uit tussen de dames, doet lief tegen de een en dan weer onaardig tegen de ander. Zo heeft hij meerdere kansen. Er hangt een seksuele spanning in de vide, dit komt door Johan en Cemal die hun trucjes laten zien aan alle aanwezige vrouwen.

Demi en Fay besluiten even lekker te roddelen over het nieuwe huisje van Bas en Beau. Zij willen namelijk naast de gym een eigen huisje gaan bouwen. Ze hebben helemaal geen geld om een huis te bouwen zegt Demi. Romy sluit zich aan bij het gesprek en is het er mee eens. Noah en René besluiten om te oefenen op de volksliederen, Jacco sluit zich aan bij het tweetal. Zo zingen ze met zijn drieën de avond in. Chipp en Fay liggen op de bank met elkaar te knuffelen, en houden de boel goed in de gaten. De twee  maken plannen voor in de avond. Wordt vervolgd..

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *