Het is een gezellige creatieve middag in Utopia

Het is een gezellige creatieve middag in Utopia

Het is een gezellige maar rustige dag in Utopia. José zit in de salon haar rijstkettingen te maken en Linda is gezellig bij haar komen zitten om te werken aan haar nieuwe tassenlijn. Ook Romy is creatief bezig in de beautysalon, ze is druk bezig met een schilderij. Demi is er ook bij komen zitten en de dames hebben een hoop te kletsen. Ze vertellen elkaar wat hun plannen zijn als ze ooit Utopia zullen verlaten. Madilia en Cemal voegen zich ook bij het gesprek en met zijn allen bespreken ze hun dromen. Wat zal de dag nog meer brengen? We komen er snel weer op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *