René en Cemal schamen zich voor hun mede bewoners

René en Cemal schamen zich voor hun mede bewoners

René en Cemal zijn samen in gesprek over de financiën, er wordt weinig gedaan in de loods vinden de twee. Ga toch is met je luie reet van die bank af zegt Cemal zuchtend. De twee vinden het geld niet het belangrijkste, de indruk die ze naar buiten brengen vinden ze het belangrijkst. René is aan het twijfelen, hij wil stoppen met de financiën en meubels gaan maken zo laat hij weten. Cemal en René zijn het met elkaar eens over het feit, dat niemand naar hen toe kwam als er vragen waren over de financiën. Er wordt alleen maar achter mijn rug om gepraat over mij, terwijl ik mijn best doe om de zaak te redden voegt René eraan toe. De winst van mijn meubels geef ik aan Jacco, hij wint toch wel zucht hij. Degene met de meeste winst, krijgt namelijk vrijstelling voor de nominatie. De twee willen een eerlijke nominatie dus willen ze dat Jacco gaat winnen. Dit doen de twee zodat niemand een kans maakt om zonder gevaar weg te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *