Chipp en Fay hadden weer eens ruzie met elkaar

Chipp en Fay hadden weer eens ruzie met elkaar

Chipp vraagt Fay of ze even naar hem toe komt. Hij moet een foto bewerken maar heeft dat nog nooit gedaan. Ik bewerk ook nooit foto’s laat Fay aan hem weten. Chipp vraagt toch of ze even wil kijken of het lukt, ik heb het druk. De vrouw die de schminkworkshop komt geven kan namelijk ieder moment arriveren voegt ze eraan toe. En de foto’s hoeven niet perse bewerkt te worden. Ze zien er al vet uit benadrukt ze. Ze vraagt aan Chipp of hij haar USB stick wil hebben voor de foto’s. Maar hij is er al helemaal klaar mee en roept, laat maar, je hoeft al niet meer te helpen. De twee raken in een discussie en ergeren zich duidelijk aan elkaar. Wat ben jij een chagrijn zeg, stom wijf roept Chipp vervolgens uit. Door deze opmerking loopt Fay weg, hij kan het uitzoeken volgens haar. Fay loopt meteen naar Demi toe om het voorval te bespreken. Ze is boos en kijkt chagrijnig naar Chipp die nog steeds achter de computer zit. Na een uurtje allebei chagrijnig te zijn geweest is Fay er klaar mee. Fay loopt naar hem toe en zegt sorry tegen hem. Zonder iets te zeggen slaat Chipp een arm om haar heen. Alles lijkt weer koek en ei.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *