Wat er deze ochtend van 16 september allemaal in Utopia gebeurde

Wat er deze ochtend van 16 september allemaal in Utopia gebeurde

Een nieuwe dag in Utopia is begonnen. Het is weekend dus vrij rustig in de mini samenleving. Wat er deze morgen gebeurde lees je hier terug.

Het is een koude druilerige morgen in Utopia. Een aantal bewoners waren al vroeg uit de veren en een paar hebben lekker uitgeslapen. Noah en René zijn de eerste die al vroeg uit bed waren. De mannen hebben een lekker kopje koffie voor zichzelf gezet en zijn achter de computer gaan zitten. Beau, Linda, Noah en José hebben al op de fiets gezeten en aan de gewichten gehangen in de gym. Billy en Johan zijn naar de bistro gelopen en zingt een aantal Nederlandstalige nummers voor haar. De rest van de bewoners lezen rustig een krantje met een kopje koffie erbij. Wat zal deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *