Chipp is boos op Fay omdat ze geen leuke dingen hebben kunnen doen

Chipp is boos op Fay omdat ze geen leuke dingen hebben kunnen doen

Chipp wilde gisteren een hele dag iets leuks met Fay gaan doen maar dat is er helemaal niet van gekomen. Afgelopen avond laat hij duidelijk blijken dat hij teleurgesteld is haar. Ik wilde vandaag zo graag iets leuks met je doen, je had het beloofd laat hij haar weten. Fay reageert vrij laconiek en antwoordt dat ze het druk had. Maar we hebben net toch een uurtje iets leuks gedaan? vervolgd ze lichtelijk gepikeerd. Chipp antwoordt op nogal sarcastische toon dat hij het heel gezellig vond. Maar jij hebt vanavond die k*t secret box! zegt Fay dan fel. Deze opmerking schiet bij Chipp in het verkeerde keelgat en laat weten dat dit gewoon werk is. De twee gaan steeds feller op elkaar in en kibbelen erop los. Gelukkig maken ze er al weer snel een grapje van.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *