René heeft schijt aan de titel Utopiaan van het jaar

René heeft schijt aan de titel Utopiaan van het jaar

Johan kwam afgelopen avond aan bij de voormalige Diva villa waar René net op zijn gitaar heeft gespeeld. Johan besluit een praatje te maken met zijn mede bewoner. René laat hem weten dat hij het gezeik een beetje zat is. Ik voel al een week lang dat er over me geluld wordt, dat merk je voel je en proef je begint hij. En voegt eraan toe dat Jessie dat ook had en op een gegeven moment niet eens de loods in kon. Hij was altijd de gebeten hond dit omdat hij ook de financiën deed. Het is nooit goed benadrukt hij. Als iedereen zijn eigen zaakje heeft en daar geld mee verdient dan fleurt de bv helemaal op. Maar dat gebeurt niet gaat hij geïrriteerd verder. Ook zegt hij tegen Johan dat er veel bewoners alleen voor zichzelf zitten maar dat hij er voor de bv zit en die gezond wil maken. Veel van die bewoners zitten hier om Utopiaan van het jaar te worden, ik schijt op die titel zegt René rustig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *