Cemal besluit René te helpen met de verloren kluissleutel

Cemal besluit René te helpen met de verloren kluissleutel

De sleutel van de geldkluis is nog altijd zoek en René maakt zich er grote zorgen. Ik raak nooit mijn spullen kwijt zegt hij buiten tegen Cemal, die tot nu toe als enige weet van de vermiste sleutel. Volgens René is de sleutel gestolen. Het plan is om een nieuw slot op de kluis te zetten en de sleutel hiervan te verstoppen voor iedereen. Cemal probeert René te helpen en vraagt of hij niet hem per ongeluk ergens heeft laten liggen. Maar René weet zeker dat dit niet is gebeurd. Hoe de sleutel is kwijtgeraakt maakt Cemal ook niet echt uit. Het gaat hem erom dat hij weer gevonden wordt. Aangezien René al veel kritiek over zich heen krijgt de laatste periode, besluit Cemal hem daarom te helpen met zoeken. Voordat je wordt aangevallen, ga ik je helpen benadrukt hij. René gaat niet echt in op het voorstel en begint over het wantrouwen van de groep tegenover hem. Hij is er klaar mee dat de bewoners zeggen dat hij zijn zaken niet op orde heeft. Volgens hem heeft hij juist alles op een rijtje en moet de groep niet zo zeuren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *