De sleutel van de geldkluis is verdwenen!

De sleutel van de geldkluis is verdwenen!

Na het centraal van vandaag duikt René zoekend de kast in. Hij tilt mappen omhoog en schuift blaadjes aan de kant. En is duidelijk iets kwijt. Maar wat?

René besluit Cemal te zoeken en fluistert hem toe dat hij de sleutel van kluis kwijt is. Dit is even tussen jou en mij. Ik heb de kluissleutel altijd in de binnenzak van mijn leren jas en die is nu weg. Iemand heeft hem eruit gepakt. Honderd procent voegt hij eraan toe. Er zit niets anders op dan een nieuw slot op de kluis te doen. Helaas voor René meldt Cemal dat die er niet meer zijn. Voor de zekerheid zoekt het tweetal nog even, maar tevergeefs. René zal zijn ogen extra goed op de kluis moeten houden. Hoe zal de groep hierop reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Harry at 23:33

    Rene heeft de sleutel zelf laten verdwijnen om er zelf geld uit te halen, en vervolgens een ander de schuld in de schoenen te schuiven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *