De bewoners vertrouwen René niet meer rondom de financiën

De bewoners vertrouwen René niet meer rondom de financiën

Het lijkt erop dat steeds meer bewoners geen vertrouwen hebben in René die de financiën doet.  René krijgt veel kritiek over zich heen en achter zijn rug om worden er af en toe ook woorden gewisseld over de geldzaken. Na het centraal van vandaag is het onderwerp weer aangewakkerd en praten Billy, Beau, Fay en Chipp over René en de financiën. Terwijl Chipp losgaat over René, haakt Billy erop in. Ze merkt op dat René zijn zaken niet op orde heeft. Hier zijn de anderen het mee eens. Die man slaat wartaal uit zucht Chipp.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *