Het centraal van 15 september

Het centraal van 15 september

De bewoners zijn weer bij elkaar gekomen om van alles te bespreken in een centraal. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 15 september terug.

René begint over de financiën. Hij informeert de groep dat zij in de plus staan. Heel riant is het alleen niet, er staat een kleine vijfhonderd euro op de rekening. En dat is volgens Billy lang niet genoeg. Ik vind het echt heel weinig benadrukt ze. En vraagt zich dan ook af of er misschien uitgaven zijn die de bewoners over het hoofd zien. René antwoordt dat hij door laksheid van voorgaande financiële mannen soms weinig overzicht heeft van uitgavenpatronen en rekeningen. Billy zou net als de rest van de groep, graag zien dat dit voortaan duidelijk en secuur wordt bijgehouden.

Chipp begint daarna over een nieuw onderwerp. Hij vindt dat wanneer iemand geld investeert in een product of dienst, de investeerder van de opbrengst wel heel weinig in zijn eigen zak ziet verdwijnen. Ik ben van mening dat er wel iets minder naar de bv zou kunnen. Billy heeft daar ook wat over te zeggen. Zij vindt dat de bv te allen tijde leidend moet zijn en het grootste deel de 70/30 regeling van opbrengsten naar de bv moet gaan. Niemand mengt zich in de discussie en die is daarbij ook afgelopen. Alles blijft zoals het was. De wedstrijd ‘Wie verdient het meeste geld?’ is nog altijd in volle gang. Billy houdt de stand bij en deelt deze mede aan de groep. Ze vertelt dat bewoners elkaar een handje mogen helpen door geld aan een ander te geven maar dat mag maar tot 30 september.

Tot slot worden kort de aankomende evenementen besproken. Billy vraagt Jacco naar de voorbereidingen op zijn evenement Oktoberfest, dat vrijdag 29 september plaatsvindt. Dat gaat goed laat hij weten. Ook Ladies Night wordt besproken. Cemal heeft nog tal van plannen om er een knallend evenement van te maken. Danslessen, maatpakken, fotoshoots en een cocktailcursus. Het kan niet op! Wanneer de toon wat lolliger wordt, besluit Billy een einde te maken aan het centraal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 21:30

    Wat zal hier de winst van zijn.
    Maatpakken fotoshoots en een cocktailcursus .
    Maar het zal net als de tweeling waar er niet veel waren toch een winst zijn
    En dat feest van Bas waar later nog rekeningen kwamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *