Fay en Chipp hebben de nacht in de woonkamer  van de loods doorgebracht

Fay en Chipp hebben de nacht in de woonkamer van de loods doorgebracht

Een nieuwe dag is aangebroken en zoals gewoonlijk is Noah een van de eerste die wakker is. Terwijl het zonnetje langzaam opkomt verlaat hij de boot en verplaatst zich richting de loods. In de loods aangekomen treft hij Fay en Chipp die met een matras op de grond liggen, omsingeld door 4 banken. Ook de andere bewoners worden rustig wakker en kijken raar op als ze Fay en Chipp zien liggen in de woonkamer. Demi vraagt zich af waarom de twee in de woonkamer hebben geslapen. Gewoon, hadden we zin in antwoordt Fay. Ondertussen hebben René en Cemal achter de computers plaatsgenomen, waar Cemal druk bezig is voor zijn evenement en René bezig is met een financiële update voor het centraal waar we zo in een nieuw nieuwsbericht over schrijven. Romy en Billy maken zich samen klaar in de kleedruimte. Demi is niet zo vrolijk he, de laatste tijd merkt Romy op. Dit is ook Billy opgevallen en volgens de haar heeft dit te maken met de relatie van Fay en Chipp. Wat zal de dag nog meer brengen? We komen er zo weer op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *