Wat doen de mannen tijdens de vrouwenavond?

Wat doen de mannen tijdens de vrouwenavond?

Terwijl de vrouwen afgelopen avond een vrouwenavond hielden deden de mannen echte mannen dingen. Zo zijn Cemal en Johan zijn bezig om alle mailtjes te behandelen voor het evenement Ladies Night. Ineens stuiten ze op een wel heel bijzonder mapje, het zijn allemaal modelfoto’s van René. De twee kunnen niet meer stoppen met lachen. Jacco, Noah en René zijn ondertussen met z’n drieën aan het zingen. Alle drie de mannen zijn fan van volkszangersmuziek, en oefenen op Marco Borsato en André Hazes. Wie weet is dat iets om tijdens een concert in Utopia te doen? Chipp en Bas besluiten het op hun beurt rustig aan te doen en drinken een biertje. De mannen verzamelen uiteindelijk bij de computers en blijven daar lekker hangen. Hebben de mannen alsnog een soort van mannenavond, gisteren ging dat namelijk niet helemaal goed…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *