De vrouwelijke bewoners uit Utopia hadden een gezellige vrouwenavond

De vrouwelijke bewoners uit Utopia hadden een gezellige vrouwenavond

Afgelopen avond hadden de vrouwen een vrouwenavond. Alle vrouwelijke bewoners hebben zich gensteld in het knuste hoekje van de loods. Ze hebben een quiz gemaakt met een hoop vragen. Het gaat over de groep en persoonlijke zaken maar ook over Utopia. Zo en nu en dan komen de bewoners met verrassende bekentenissen. Zo geeft Romy aan dat ze slecht tegen veranderingen kan en het moeilijk vindt dat er steeds nieuwe mensen in Utopia komen. Ook Linda heeft het af en toe lastig, ze vindt het best lastig dat ze geen contact kan hebben met thuis. En Madilia, Fay en Demi komen tot de ontdekking dat zij in hun jeugd zo goed als buren waren. De vrouwen zaten regelmatig in dezelfde bus. Hoe toevallig roept Madilia. De vrouwen zijn duidelijk blij voor even verlost zijn te zijn van de mannen. Ze vertellen elkaar liefdesverhalen van vroeger en hoe ze in Utopia naar de liefde kijken. De vrouwen proosten en hebben het naar hun zin. Kortom het was een geslaagde vrouwenavond!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *