Johan heeft door Beau flink wat irritaties

Johan heeft door Beau flink wat irritaties

Tijd voor wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Beau was in de regen nog flink aan het bouwen aan haar eigen slaapplek. Johan zag iets wat bij hem in het verkeerde keelgat schoot. Terwijl Johan met Cemal en Noah aan het trainen is, bouwt Beau buiten hard aan haar nieuwe plekje. Johan houdt dit vanuit de gym goed in de gaten en merkt op dat Beau hout gebruikt dat hij eigenlijk wil gebruiken voor de bouw van een podium voor Ladies Night. En daar is hij niet blij mee. Dan hebben we geen podium, Cemal. Dat hebben we echt nodig zegt hij. Cemal maakt zich op zijn beurt minder zorgen. Volgens hem voldoen steigerplanken ook wel als podium. Nu is het afwachten of Johan het hierbij laat zitten. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *