José geeft Noah allemaal kusjes

José geeft Noah allemaal kusjes

Ter promotie van Ladies Night zijn een aantal mannen druk bezig met een sexy fotoshoot. Onderdeel daarvan is dat zij met lippenstiftkusjes op het lichaam voor de camera gaan staan. Maar welke vrouw wil de kusjes geven? José! De nieuweling doet lippenstift op en neemt Noah eens goed onder handen. Een kus op zijn wang, een kus op zijn buik en een kus op zijn arm. Beau legt het moment ondertussen vast met de camera. Onder luid gejoel en gefluit wordt tafereel bekeken door de groep. José is blij met het resultaat en gaat eens goed zitten voor de daaropvolgende fotoshoot.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *