Noah ziet op tegen het evenement ladies night

Noah ziet op tegen het evenement ladies night

Onder leiding van Cemal zijn de mannen bezig met de zoveelste fotoshoot voor Ladies Night. In de loods zijn Cemal en Johan druk bezig met het voorbereiden van een sexy fotoshoot ter promotie van Ladies Night. Noah die altijd enthousiast deelnam aan het promotiewerk, lijkt er dit keer weinig zin in te hebben. Ik ga niet iedere week foto’s maken. Ik word er doodziek van zegt hij. In gesprek met René geeft Noah toe dat hij op ziet tegen het evenement. Het dansen voor opgewonden dames is toch wel een heel stuk buiten mijn comfort zone voegt hij eraan toe. René denkt dat Noah er niet te onzeker van moet worden. Dat geeft een geweldig gevoel, joh stelt hij hem gerust. Geloof mij, het wordt echt lachen benadrukt hij. Deze bemoedigende woorden hebben Noah duidelijk goed gedaan. Wat later gaat zijn shirt uit en duikt hij met een glimlach van oor tot oor vol in de fotoshoot. Noah lijkt er weer zin in te hebben.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *