Johan vraagt Billy of zij gevoels voor hem heeft

Johan vraagt Billy of zij gevoels voor hem heeft

Kan ik even met je praten, Bil begint Johan het gesprek. Lachend laat Billy weten het prima te vinden. Heb jij gevoelens voor mij vraagt Johan vervolgens op de man af. Heel snel antwoordt Billy, met nee. Johab vraagt ook nog of zij denkt dat hij gevoelens voor haar heeft, ook daar antwoordt ze snel nee op. Denk je dat ik jou jaloers probeer te maken? vraagt Johan. Billy laat weten dat ze denkt hij dat alleen voor de lol doet. En vraagt aan hem waarom hij al deze vragen stelt. Johan vertelt haar over het gesprek met de tweeling en dat zij veronderstelden dat ze gevoelens voor elkaar had. Demi en Fay dachten vooral dat jij gevoelens voor de mij had, vandaar dat ik dit even kwam checken voegt hij eraan toe. Billy moet hier om lachen en is benieuwd wat de tweeling allemaal hebben gevraagd aan Johan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *