Gaan Chipp en Fay “samenwonen” in Utopia?

Gaan Chipp en Fay “samenwonen” in Utopia?

Nu Chipp en Fay officieel een stelletje zijn, vraagt Cemal zich af of zij niet een eigen stekje willen.

Demi en Fay zijn in Utopia vrijwel onafscheidelijk en slapen altijd samen. Nu Fay een relatie heeft met Chipp, zou daar weleens verandering in kunnen komen. Cemal vraagt aan Fay of zij daar oren naar heeft. Het zou fijn zijn als Chipp een slaapplek voor zichzelf heeft, maar ik wil ook gewoon bij Demi blijven laat Fay weten. Het lekkerst zou zijn als ik de ene keer bij Chipp kan slapen en de andere keer bij Demi voegt ze eraan toe. Demi is blij dat Fay niet verhuist naar de slaapkamer van Chipp. Anders zou je al gaan samenwonen vervolgd ze. Fay roept dat ze Demi niet kan verlaten en knuffelt haar. Mocht Fay in de toekomst van gedachten veranderen en Cemal het Utopia hebben verlaten, dan draagt hij zijn slaapplek de caravan, met liefde over aan het stelletje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *