Billy en Chipp brainstormen over een politieke partij in Utopia

Billy en Chipp brainstormen over een politieke partij in Utopia

Deze middag zitten Billy en Chipp te brainstormen over het leiderschap in Utopia. De twee zijn het  erover eens dat het niet meer mogelijk is om één persoon de leiding te geven in de mini samenleving. Een democratisch gekozen partij lijkt de twee dan wel weer interessant. De partij moet een programma maken, met de belangrijkste punten waar zij voor staat. Het lijkt Chipp een goed idee om de partij net als de verzoeningscommissie bij elkaar te krijgen. De bewoners kunnen op elkaar stemmen en de drie met de meeste stemmen vormen een partij. Degene die het meeste stemmen van de drie heeft gekregen, zal automatisch de leider van de partij zijn. Billy praat enthousiast mee en vindt het een geweldig idee. De twee praten vrolijk verder en besluiten hun ideeën op papier zetten. Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *