Beau had zich Utopia anders voorgesteld

Beau had zich Utopia anders voorgesteld

Beau en Chipp zitten op de bank te kletsen en ze geeft het advies aan Chipp dat hij meer voor zichzelf moet gaan doen en de dingen moet oppakken die hij leuk vindt om te doen. Ik zelf ben er ook achter gekomen dat je juist in Utopia zit om je dromen na te jagen voegt ze eraan toe.  Vervolgens komt René bij het tweetal zitten en vraagt wat er aan de hand is. Ik zie allemaal verbolgen gezichten gaat hij verder. Beau legt uit dat ze een gesprek hadden over leuke dingen in Utopia. De dingen waarmee je binnen bent gekomen en de dromen die je nog hebt, laat ze weten. René zegt dat hij zijn dromen wel najaagt. Ik bouw en maak meubels. En in de avond zingt ik gezellig met Noah en Jacco, en dat vind ik heerlijk. Beau reageert sip dat zij dat totaal niet heeft. Ik voel me heel verantwoordelijk voor alles in Utopia en daardoor kom ik niet aan mijn eigen dromen toe. En laat ook nog weten dat dit niet haar Utopia is zoals ze het zich had voorgesteld. René probeert haar op te beuren maar dit lijkt nog niet echt te lukken. Beau blijft sip.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 18:06

    Ik weet niet hoé Beau het zich had voorgesteld toen ze er in kwam?!
    Dat ze zich erg verantwoordelijk voelt voor het reilen en zeilen in Utopia is inderdaad wel duidelijk.

    Je mag meer aan jezelf gaan denken Beau. (behalve wb. sex met Bas dan…dat doe je al…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *