Linda bespreek met de vrouwen haar bouwplannen voor een huisje

Linda bespreek met de vrouwen haar bouwplannen voor een huisje

Het merendeel van de vrouwen zit op de bank en hebben het over het centraal van vandaag. Linda heeft als idee geopperd om een evenement te organiseren waarvan 100% van het geld besteed kan worden aan een huisje. Linda wil namelijk graag weg van de vide en een eigen huisje bouwen om in te slapen. Door het lawaai in de avond en ochtend slaapt ze niet goed en wil heel graag haar nachtrust. Een hoop bewoners zijn het niet eens met deze financiële regeling, zij zijn namelijk van mening dat als er een evenement wordt georganiseerd, de bv er beter van moet worden. Romy vindt wel dat een goede nachtrust prioriteit nummer één moet zijn. En geeft aan dat zij zelf in de caravan ligt in totale stilte en een hele goede nachtrust heeft waardoor ze overdag goed kan presteren. Dat gunt ze de anderen ook. Fay en Demi snappen het probleem wel, zij zijn zelf ook om die reden vertrokken uit de loods. Ze opperen dat Linda dan misschien bij hun kan komen liggen. Er wordt nog een hoop gediscussieerd over het wel of niet bouwen van een huisje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *