Romy is bang dat Billy valt voor de charmes van Johan

Romy is bang dat Billy valt voor de charmes van Johan

Billy en Johan hebben in een korte tijd een hechte band gekregen. De twee kunnen het goed met elkaar vinden en trekken veel naar elkaar toe. Romy maakt zich daar een beetje zorgen om en neemt haar  apart. Ze wijst Billy erop dat ze moet oppassen dat ze zich niet teveel op Johan stort en dat de vriendschappelijke band veranderd in een romantische. Het kan volgens haar erg fout aflopen. Billy begrijpt wat Romy bedoelt en waardeert het advies. Ik vind het fijn dat je het zegt maar het is geen liefde legt ze verder uit. En begrijpt waar Romy zich druk om maakt, maar benadrukt dat ze zich nergens zorgen over hoeft te maken. Zij en Johan zijn vrienden en dat zal ook zo blijven…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 09:41

    Ik durf er zo maar een maandsalaris op te zetten dat die 2 een.keer de koffer in duiken.liefde nee lust ja ,en daarna zal ze weer gaan jammeren . Want dan gaat het net zo als bij Jessie. En Johan neemt haar echt niet serieus. Hij heeft voorheen ook naar Utopia gekeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *