José krijgt een eigen knutselplekje

Billy vraagt aan Madilia of José een tafeltje mag in haar schoonheidssalon, om te kunnen knutselen. Dit vindt Madilia absoluut geen probleem. Misschien kan ik daar dan ook mijn armbandjes maken voegt ze eraan toe. Dat is nog gezellig ook, zo samen, antwoordt José. Billy gaat er meteen achteraan en vraagt of Johan een tafelezel kan maken voor José. Maar dat blijkt helemaal niet nodig, Romy vindt er nog eentje in de loods. Ze gaat naar de salom La Madi om een leuke werkplek voor José te maken. Die er op haar beurt hartstikke blij mee is. Het is lekker licht hier, ik kan hier heel goed werken voegt ze er blij aan toe. De twee vrouwen pakken meteen alle spullen die José nodig heeft en richten haar knutselplekje in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *