Billy vindt dat Demi en Fay arrogant worden

Billy vindt dat Demi en Fay arrogant worden

Billy neemt Romy apart om het gedrag van Demi en Fay te bespreken. Ze vindt dat Demi en Fay heel arrogant aan het worden zijn. De kledingwinkel loopt goed en het succes stijgt een beetje naar hun hoofd laat ze weten. De tweeling denkt dat alleen zij geld verdienen in Utopia en dat laten ze aan iedereen weten voegt ze eraan toe. Om deze reden neem ik bewust wat afstand van hen gaat ze verder. En zegt ook nog dat niemand elkaar het licht in de ogen gunt. Dat is geen chille manier van met elkaar omgaan benadrukt ze. Chipp en Demi geven hun geld aan Fay zodat zij bovenaan komt te staan in de lijst en een vrijstelling krijgt tijdens de nominaties. Billy heeft zelfs gehoord dat Fay toch wel veel stemmen gaat krijgen. Daarom wil ik Madilia en Linda adviseren om hun geld ook bij elkaar te leggen. Zij hadden flink wat kritiek op het voorstel en met deze actie kunnen ze zichzelf goed laten horen. Later gaat Billy het gesprek aan. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Else at 18:15

    O o o Billy toch! Jij hebt precies hetzelfde gedrag als dat je nu denkt te zien bij de tweeling! Ik word gewoon misselijk van je houding en woorden. Sorry. Wat een blinde vlekken heb jij toch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *