Madilia en Linda zijn niet enthousiast door het plan van Billy

Madilia en Linda zijn niet enthousiast door het plan van Billy

Billy heeft net met Romy gesproken en ze heeft haar verteld van het plannetje dat ze heeft bedacht. Billy kan niet wachten om het te vertellen aan Madilia en Linda en snelt naar de twee toe om haar plannetje te introduceren. Billy laat weten dat ze het wil hebben over het verdienmodel en de huidige stand van zaken. Fay, Chipp en Demi doen natuurlijk samen, waarom gaan wij ook niet kijken of we het samen kunnen doen. Kijken of er een beetje spanning in kan komen zodat het niet 100% zeker is dat mevrouw gaat winnen voegt ze eraan toe. Linda antwoordt dat ze al tegen Madilia heeft gezegd dat ze haar geld krijgt maar dat wil ze niet. Ik sta daar niet achter laat Madilia ook aan Billy weten. Billy probeert het tweetal nog over te halen. Het is gewoon een wedstrijdje meiden benadrukt ze. En vindt dat het de tweeling een beetje naar hun hoofd stijgt. Hier kunnen Linda en Madilia zich wel in vinden. Billy doet er nog een schepje bovenop door te zeggen dat je met deze actie wel een tegengeluid kan laten horen. Het tweetal belooft dat ze erover na gaan denken. Ja, het is wel leuk om over een twist na te denken op het einde glimlacht Madilia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. joke gotte at 08:49

  wordt het niet eens tijd dat Billy naar huis gaat het gedrag van deze dame wordt met de dag erger .Ze denkt dat utopia haar domein alleen is waarom durft niemand toch eens uit hun plaat te gaanen zeggen hoe ze over har denken .Ze kunnen daar enkelt maar roddelen over elkaar.

 2. Kelly at 07:28

  Wat een sneaky gedrag weer van die Marjet Bakker. Ze kan haar zelf bedachte wedstrijdje niet winnen, en dus probeert ze een hetze op te zetten tegen haar grootste concurrenten.
  Marjet alias Billy noemt de tweeling arrogant? Moet je zien hoe Mevrouw Bakker zelf rond paradeert. Alsof heel Utopia van haar alleen is. Mevrouw wil overal haar zin in krijgen en wil iedereen haar wil opleggen. En lukt dat niet, dan slaat ze aan het manipuleren.
  Ik trek dit soort geniepige types erg slecht.

 3. anneke at 22:47

  Het moet niet mogen om het geld aan iemand anders te geven ,ieder zijn eigen geld
  Maar om Fay dan hun geld te geven is wel heel gemeen
  Alleen omdat ze gevaar loopt
  Maar ja Billy je hebt het zelf voor gesteld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *