Madilia, Linda en Billy vinden het jammer dat Chipp in het gedrag van de tweeling meegaat

Madilia, Linda en Billy vinden het jammer dat Chipp in het gedrag van de tweeling meegaat

Bij het bestellen van de boodschappen zijn Madilia en Linda vergeten het bier van Chipp mee te nemen in de bestelling. De boodschappen van Chipp moeten dus wachten tot na het weekend omdat er dan niet bezorgd wordt. Hoe kan dat dan vraagt Demi aan Madilia. Madilia denkt dat zij en Linda hier per ongeluk overheen hebben gescrold. Ik ben hier echt niet blij mee laat Chipp weten. Misschien een tip voor de volgende keer, niets meer over het hoofd zien voegt Demi eraan toe. Ik ben toch een mens, ik kan toch fouten maken antwoordt Madilia verontwaardigd.

Madilia gaat wat later haar verhaal doen bij Linda en Billy, die in de keuken staan. Alsjeblieft, ik ben er echt klaar mee reageert Billy bij het horen van het verhaal. De arrogantie mompelt Billy hardop. De dames vinden de twins steeds arroganter worden. Ik heb het ook tegen Romy gezegd en zelfs Romy ziet het gaat Billy verder. De dames merken steeds meer dat Romy afstand houdt van de tweeling en hier zijn zij maar wat blij mee. Heel goed van haar horen we ze zeggen. De dames vinden het jammer dat Chipp in het gedrag van de tweeling meegaat. Snotneus zegt Billy doelend op Chipp, waarna de drie doorgaan met het schoonmaken van de keuken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *