Demi en Fay ondervragen Johan over Billy

Demi en Fay ondervragen Johan over Billy

Afgelopen avond besloten Fay en Demi Johan eens te ondervragen. Het drietal neemt plaats op de bank.

Nadat Johan Demi haar been streelt, geeft zij aan daar weinig behoefte aan te hebben. Dat doe je maar bij iemand anders vervolgd ze streng. En Fay vraagt  direct of hij misschien iemand anders op het oog heeft bij wie hij dat kan doen. Niemand antwoordt  Johan. Zelfs niet bij Madilia vraagt Fay door. Nee, dat is niet mijn type. Alleen qua uiterlijk zegt Johan. En bij Billy dan, is de volgende vraag. Ook niet reageert Johan. Maar zo makkelijk komt Johan er niet vanaf. Demi en Fay hebben opgemerkt dat Johan en Billy regelmatig in elkaars gezelschap zijn en vragen of zij het bed met elkaar gedeeld hebben. Nee, dat is gewoon lachen en gezellig aldus Johan. En vertelt daarna dat hij weinig interesse heeft in de vrouwen in Utopia. Een vrouw van buitenaf heeft mijn voorkeur. Misschien morgen iemand die naar Twintopia komt grapt hij. De tweeling ziet dat helemaal niet zitten en zeggen dat hij maar op de aankomende evenement Ladies Night achter de vrouwen aan moet gaan. Demi en Fay blijven nog even doorvragen. Heeft Johan echt op niemand uit Utopia een oogje? Johan blijft stoïcijns en geeft laat niets los. Het blijft dus speculeren…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *