Chipp had afgelopen avond gedachten om naar huis te gaan

Chipp had afgelopen avond gedachten om naar huis te gaan

Bij de bezorgde boodschappen van gisteren ontbraken Chipp zijn biertjes en dat heeft duidelijk zijn humeur verpest. Hij liet Madilia, die het bier vergat te bestellen, weten dat hij er helemaal niet bij mee was. Maar daarmee was het laatste woord nog niet gezegd. Afgelopen avond gooide Chipp zijn frustraties er dan ook nog verder uit.

Wat een kreng zegt Chipp tegen Billy over Madilia. Zij is echt niet te vertrouwen, voor geen meter benadrukt hij. Als Billy het onderwerp verandert en over de Utopia markt begint, heeft Chipp ook nog wel wat te zeggen. Ik ga de markt niet meer doen. Na vandaag ben ik er helemaal klaar mee. Ik ga lekker niets meer doen voor de bv voegt hij eraan toe. Ook René krijgt nog wat negativiteit over zich heen. Met hem ben ik ook helemaal klaar. Hij is zo’n grote egoïst laat Chipp weten. Billy valt als Demi zich bij het tweetal heeft gevoegd, Chipp bij. Hij verzint zijn eigen regels zegt ze. Aan het eind van Chipp zijn klaagzang blijkt dat Chipp van eigenlijk vrijwel iedereen genoeg heeft gehad.  Iedereen is zo egoïstisch. Vandaag had ik voor het eerst de gedachte dat ik naar huis ga als het zo blijft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *