Noah is weer bang voor de naderende stemronde

Noah is weer bang voor de naderende stemronde

Afgelopen avond hadden Noah en Beau een gesprek over het verrassende vertrek van Floor. De twee denken niet dat er in de nabije toekomst nog een bewoner vrijwillig zal vertrekken. Kortom dat een stemming gaat bepalen wie Utopia moet verlaten. En daar is Noah toch wel een beetje bang voor.  Zo die stemming wordt heftig zegt hij. Beiden hebben ze nog geen enkel idee op wie ze gaan stemmen en willen ook eigenlijk niet kiezen. Als ik het echt niet weet, zou ik het liefst nog op mezelf stemmen aldus Beau. Noah vertelt dat hij bang is dat er stemmen op hem zullen vallen. Beau reageert verbaasd. Maar dat had ik bij de vorige stemming ook gaat Noah verder. Ik vind het zó spannend. Ik ben niet echt een groepsmens en kan me goed afzonderen. Dat doe ik ook heel veel legt hij verder uit. Beau denkt op haar beurt niet dat het afzonderen een probleem zal opleveren voor hem. Er zijn meer bewoners die dat doen. Het is nu nog afwachten, het is nu nog maar speculeren…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:07

    Wanneer gaat die Bas eens weg.
    Ze moeten hun er houden aan die 15 maanden.
    Dan moesten er al heel veel meer uit.
    Volgende stemronde zijn Linda en Madilia weer aan de beurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *