José is nu al de best verdienende Utopiaan

José is nu al de best verdienende Utopiaan

Een nieuwe dag is weer begonnen in mini samenleving Utopia. De ochtend is alweer bijna voorbij. Maar wat is er allemaal gebeurd? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

José is er als eerste wakker en ze begint met een bakje koffie en de afwas. Na de afwas besluit ze om even achter de computer te gaan zitten naast Noah, ze leert het een en ander over het computerwerk in Utopia. Billy is er wat later bij in de ochtend. Ze besluit direct na het opstaan de tussenstanden van best verdienende Utopiaan aan te passen. Ze kijkt verbaasd en ziet dat José al op 227 euro staat. Zo heeft haar plan om zelf zo snel mogelijk geld te verdienen niet echt geholpen. Romy en Billy hebben haast niet kunnen slapen vannacht door alle taferelen die Johan heeft uitgehaald. Johab heeft in de nacht met een masker de vrouwen de stuipen op het lijf gejaagd. Als eerst begon hij bij Romy en Cemal, daar zag hij dat zijn plan ging slagen. Toen besloot hij direct door te gaan naar Billy.

Ook zijn een aantal bewoners sportief bezig geweest. Beau, Noah en Linda stonden al vroeg in de gym. Beau is super blij met de inzet van Linda. Verder zijn Demi, Romy en Fay druk bezig met het opstarten van Twintopia. De ideeën zijn er, nu nog de juiste uitwerking. René ziet dat het niet perfect gaat bij de tweeling, en besluit zijn ervaring te delen en mee te helpen bij het opbouwen. Romy besluit om meer bewoners te betrekken bij het opbouwen en het gaat een stuk vlotter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Else at 10:19

    En nu maar eens kijken hoe dat erbij staat over een of twee of drie maanden! Nog steeds hopelijk hard aan het werk! of zakt de spirit ook bij haar terug..?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *