Billy ondervraagt José om haar wat beter te leren kennen

Billy ondervraagt José om haar wat beter te leren kennen

Billy besluit om José even flink te ondervragen. De vragen die Billy stelt leveren interessante antwoorden op. José is een karakters mens en valt niet op uiterlijk maar puur op karakter. Toch valt ze wel degelijk op echte mannen, lange mannen trekken het meest haar interesse. José is twee jaar vrijgezel en heeft twee lange relaties gehad. Door haar eerste man is ze heel zelfstandig geworden en houdt ze van aanpakken. Als ik in de watten word gelegd, kan ik daar totaal niet tegen. Ik doe alles lekker zelf wel laat ze lachend weten. Verder zou ze graag een luisterend oor willen worden voor de groep. Waar ze niet op zit te wachten is een moederrol, ze voelt zich goed tussen de jonge inwoners omdat ze weet wat er speelt en alles vergelijkt met hoe zij vroeger was. Naar haar mening bestaat er niet zoiets als een generatiekloof. Het ligt aan jezelf of je blijft hangen in vroeger, ik kijk vooruit en wil nieuwe dingen leren zegt ze zelfverzekerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *