Twintopia is begonnen!

Twintopia is begonnen!

Vandaag is het evenement Twintopia! Demi en Fay zijn haast niet meer te onderscheiden van elkaar. Ze hebben dezelfde kleren aan en zijn helemaal klaar voor het evenement. Terwijl René nog even een soundcheck doet komt de eerste tweeling Utopia binnen. Het is het Nederlandse zangduo Rosanne en Mylène, bekend van het junior songfestival. Gewapend met een vlog camera lopen Fay en Demi naar hen toe om ze welkom te heten. Terwijl Demi en Fay de overige gasten ontvangen neemt Billy Rosanne en Mylène even mee voor een onderonsje. Ze is toch wel erg nieuwsgierig naar hoe het nou is om tweeling te zijn. Demi en Fay gaan gedurende de dag verschillende spelletjes en testjes doen met de gasten. Ze beginnen hun twin test met Mylène en Rosanne. Want wie van alle tweelingen die aanwezig zijn lijken nou het meest op elkaar?  Verder krijgen de tweelingen nog een rondleiding over het gehele Utopia terrein. Kan er lekker gewinkeld worden, een drankje worden genuttigd en de Gooische Luiffel is open voor een lekker frietje. Kortom het is een gezellige dag, laten we hopen dat er ook wat winst gemaakt zal worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 15:04

    Leuk initiatief en fijn dat het door kon gaan. En dat sommige anderen hen geholpen hebben bij het opzetten. Niet meer dan normaal om te helpen, maar je weet het hier niet meer zo zeker…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *