Junior Songfestival winnaressen Rosanne en Mylène geven Chipp advies hoe hij met Demi en Fay om moet gaan

Junior Songfestival winnaressen Rosanne en Mylène geven Chipp advies hoe hij met Demi en Fay om moet gaan

De Junior Songfestival winnaressen Rosanne en Mylène zijn in Utopia voor het evenement Twintopia en worden ondervraagd door Billy. Billy is vandaag namelijk van plan Demi en Fay om advies te vragen voor Chipp. Ze heeft soms met Chipp te doen omdat hij door zijn relatie met Fay ook meteen met Demi zit opgescheept. Billy vertelt dit tegen Rosanne en Mylène, en zij barsten in lachen uit. Ze snappen dat Chipp het af en toe moeilijk heeft. Rosanne en Mylène vinden dat je als tweeling eigenlijk al genoeg hebt aan elkaar. Voor Chipp hebben de twee nog een goede tip zorg dat je met beiden een even goede klik hebt. Toch zeggen de dames dat je nooit tussen een tweeling kan komen en dat je dat ook zeker niet moet proberen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *