Demi en Fay doen een tweelingentest tijdens Twintopia

Demi en Fay doen een tweelingentest tijdens Twintopia

Het is vrij druk tijdens het evenement Twintopia. Bij Le Luifel is het gezellig druk. Noah heeft het maar wat druk met frietjes bakken. Bas kan het niet laten om een patatje te stelen, wat lachend wordt aanschouwt door de bezoekers. De sfeer zit er goed in!

Niet veel later drukt Fay op de toeter en verzamelen alle tweelingen en andere bezoekers zich in de loods. Het is tijd voor de tweelingentest. Na een korte uitleg komen de tweelingen één voor één naar voren. Ze nemen plaats op de kruk terwijl het publiek toekijkt. Met een bordje in de hand krijgen de deelnemers tal van vragen op zich afgevuurd door Demi en Fay. Wie is het oudste? Wie is er knapper? Wie is het liefste? Wie is het slimst? Telkens moeten ze kiezen. Ben ik het of is het mijn broer of zus? De tweelingen doen enthousiast mee en de antwoorden leveren een aantal leuke momenten op. Wanneer alle tweelinfen geweest zijn, trekken Demi en Fay zich terug om een winnaar te bepalen. Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *