Jacco vindt dat er veel te weinig wordt omgezet met Twintopia

Jacco vindt dat er veel te weinig wordt omgezet met Twintopia

Tijdens Twintopia trekken Jacco en Johan zich even terug om het evenement alvast te evalueren.Hoewel beiden het een leuk georganiseerde middag vinden, hebben ze er ook wel wat op aan te merken. De insteek was om geld te verdienen en hiermee wordt weinig omgezet laat Johan weten. Het was een dag waarop ook een evenement plaats had kunnen vinden waarmee wel geld wordt verdiend. We zitten tenslotte wel in een crisis vervolgt hij. Jacco is het ermee eens maar benadrukt dat ze nog niet in een diepe crisis zitten. Wel zal de groep uit moeten kijken dat ze er niet in belanden.Vervolgens vertelt hij aan Johan over zijn plannen voor evenementen later in het jaar en benadrukt dat daar, in tegenstelling tot Twintopia, wél geld mee verdient moet worden. Ik wil mijn evenementen echt laten slagen. Voor Demi en Fay is het leuk, maar er wordt weinig omgezet benadrukt hij. In de financiële situatie waarin de groep nu zit kan eigenlijk niet. Daar kunnen we het maandag in het centraal ook even over hebben besluit Johan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Bardy247 at 19:32

  dat het evenement bedoeld is om geld te verdienen hoeven ze er niet bij te zeggen.
  Alles wat ze doen draait erom om zoveel mogelijk geld uit de zak te kloppen.
  het liefst hebben ze dat de bezoekers bij de ingang het geld afgeven en direct weer rechtsomkeert maken.

  Om serieus geld te gaan verdienen moeten ze er wel serieus aan werken en niet zo lamlendig bezig zijn zoals ze nu doen. Ze moeten uitstralen dat ze het leuk vinden dat de mensen komen en ook actief bezig zijn met de bezoekers, het zijn nu telkens van die plichtmatige gesprekken die ze doen. dat voelen de bezoekers.
  Daarbij is het uit den boze dat ze zich tijdens een evenement zich terugtrekken en onderonsjes gaan houden met elkaar.
  Iedereen zou de schouders eronder moeten zetten.

  Het klinkt paradoxaal, maar als ze geld als middel van voortbestaan gaan benaderen en niet als doel op zich, zal het beter gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *