Billy vertelt de conclusies van haar kleine onderzoekje rondom de tweeling aan Chipp

Billy vertelt de conclusies van haar kleine onderzoekje rondom de tweeling aan Chipp

Billy is tijdens het evenement Twintopia op een missie. Ze heeft zo nu en dan te doen met Chipp omdat hij door zijn relatie met Fay ook meteen met Demi zit opgescheept. Billy is daarom bij een aantal tweelingen langs geweest om te vragen hoe zij de hechte relatie tussen Demi en Fay ervaren en wat dat voor Chipp betekent. Uiteindelijk gaat Billy met haar bevindingen naar Chipp om deze bekend te maken. Ik heb niet echt goed nieuws begint Billy lachend. Alle tweelingen vinden Demi en Fay extreem klef. Dus eigenlijk ben je gewoon de sjaak voegt ze eraan toe. Chipp lijkt er op zijn beurt alleen minder mee te zitten dan Billy denkt. Het is nou eenmaal zo laat hij dan ook weten. Ik ben verliefd op Fay en krijg Demi er gewoon bij, daar heb ik geen verdere problemen mee benadrukt hij. Billy vindt het mooi hoe Chipp tegen de situatie aankijkt en dat hij zich niet uit het veld laat slaan door alle meningen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. henk at 01:29

  Billy doet er alles aan om maar te scoren voor utopiaan van het jaar.
  wat ze vergeet is dat deze roddel tante weinig sympathie hebt van het Nederlands volk.
  ik moet haar niet, en vond dat jessie een wijs besluit nam om uit utopia te stappen, billie bleef maar in de picture om jessie zijn leven te bij invloeden. zo keerde zei terug na een afspraak met ruud, ook deze macht om ruud te claimen mislukte. vergeet ik nog dat ze om ieders rug om iedereen probeerd om zwart te maken.
  romy of bas zijn mijn 2 voorkeuren voor de utopiaan van het jaar

 2. Kwant at 19:25

  Waar bemoeit ze zich mee als chipp iets wil weten dan kan hij zelf wel zijn informatie in winnen bij de andere bezoekers ,weg met die slang

  • Kelly at 07:22

   Gelukkig is Chip iemand die zelf wel bepaald wat hij ergens van vind. Daar heeft hij de onderzoeksresultaten van tante Marjet Bakker niet bij nodig. Ze kon het bemoeien en stoken weer eens niet laten. Helaas voor Marjet dit keer zonder resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *