Demi en Fay maken de winnaars van de tweelingentest bekend

Demi en Fay maken de winnaars van de tweelingentest bekend

Na een geslaagde tweelingentest beklimt de Utopia tweeling opnieuw het podium. Demi en Fay gaan de winnaar bekend maken. Twee tweelingen, de top twee van de test, worden naar voren geroepen. Het zal gaan tussen de tweeling Saskia en Annika en de tweeling Anouk en Jessica. Met gemiddelden van een 8,2 en 8,8 hadden zij de hoogste scores. De winnaars zijn… zeggen Demi en Fay in koor. Na wat tromgeroffel vanuit het publiek klinkt het Saskia en Annika! Demi en Fay bedanken daarna iedereen voor hun deelname en zijn blij dat iedereen gekomen is. Als prijs mogen Saskia en Annika allebei kiezen tussen een Twinning is winning-shirt en een Double Trouble-shirt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *