Fay is tevreden over het evenement Twintopia

Fay is tevreden over het evenement Twintopia

Als afgelopen avond alle bezoekers Utopia hebben verlaten komt Beau even bijkletsen met Fay. Hoe vond ze de Twintopia? Ik vond het heel leuk zegt een Fay blij. Het was ook wel leuk dat het niet heel druk was, nu had ik voor elke tweeling tijd. Ik kon heel leuk met iedereen kletsen voegt ze eraan toe. Beau is blij om te horen dat het voor Fay en Demi een geslaagd evenement was. Chipp komt ook even kletsen en samen kijken ze het optreden van Fay tijdens Twintopia terug. Met een glimlach op hun gezicht bekijken ze de gefilmde beelden. Fay vraagt Chipp of ze de noten een beetje wist te raken tijdens het liedje. Het scheelde wel dat die andere zangeres meedeed antwoord hij grappend. Ook Billy heeft een prima dag gehad. Ik vond het leuk. Soms moest ik er wel even doorheen bijten. Het was natuurlijk niet superdruk, maar ik snap dat dat voor jullie juist wel leuk was laat ze weten. Het overgrote deel van de groep lijkt terug te kijken op een vermakelijke dag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *