Cemal bedenkt een spannende promo voor Ladies Night

Cemal bedenkt een spannende promo voor Ladies Night

Het evenement Ladies Night nadert en Cemal heeft een idee om het te promoten. Afgelopen avond besloot hij dit met Johan en Noah te bespreken.

Ondanks het feit dat het evenement pas over één maand plaatsvind leggen Johan, Cemal en Noah het werk niet neer. De kaartverkoop loopt ook goed maar Cemal wil meer zo liet hij afgelopen avond weten. Hij heeft het idee om een promo te maken om nog meer vrouwen richting Utopia te krijgen. Wat als wij nou morgen de was van de vrouwen gaan doen. Op een sexy manier voegt hij eraan toe. Hoe zie je dat dan voor je, vraagt Noah zich af.  In het bad kleding wassen, met een ontbloot bovenlichaam lekker soppen antwoordt Cemal. Het klinkt voor Johan als muziek in de oren. Noah slaakt een diepe zucht maar besluit er toch in mee te gaan.  Ik doe hier dingen die ik buiten nooit zou doen voegt hij eraan toe. Kortom het belooft een spannende promo te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *