Wat gebeurd er op deze luie zondag in Utopia?

Wat gebeurd er op deze luie zondag in Utopia?

De ochtend van deze nieuwe dag in Utopia is alweer voorbij. Maar wat is er allemaal gebeurd? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Bas en Beau beginnen de dag fris en fruitig, ze besluiten de koeien te gaan doen. Het is een koude ochtend en de twee maken toekomstplannen om te emigreren naar Sint-Maarten. De koude winters in Nederland bevalt ze niet. Na de koeien, zitten José en Bas samen achter de computer, de nieuweling is druk bezig met haar nieuwe productlijn. De rijst armbandjes die zij maakt worden veel online besteld. Daarom besluit ze om meteen aan de gang te gaan met de nieuwe armbandjes voor de volgende kopers. Ook Noah is er vroeg bij, hij besluit Demi en Fay eens te verwennen. De tweeling mocht voor de Utopiavlog een nachtje in zijn boot slapen. Aangezien de tweeling nog slaapt brengt hij ontbijt op bed. Het is niet makkelijk om de boot op te komen, toch lukte het hem om erop te komen en alles mee te nemen. Demi en Fay waren super blij met de verrassing en pakte direct de vlogcamera om dit moment op te nemen. Tijdens het filmen gooit Fay het eten over heel het bed, dit levert hilarische beelden op. Dat was het voor deze luie, rustige ochtend. Wat zal er nog meer gebeuren? We komen er snel op terug!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Else at 15:46

    ….dit is wel heeeel slecht Nederlands Odie…en de inhoud slaat ook helemaal niet op het stukje hier.

    Ik schrik wel vaker van het slechte Nederlands hier getypt, maar dit is echt ook weer tenenkrommend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *